31 març, 1 i 2 d’abril de 2022 a La Farga de L’Hospitalet de Llobregat,

per Judit Càrtex, Directora de l’ InnBrew

Encara és molt aviat per treure conclusions certeres, però sí que podem fer un primer balanç (en calent) d’aquesta segona edició: ¡ha estat fantstica!

Tal i com era d’esperar, l’InnBrew va arrencar dijous de manera silenciosa i pausada, ja que les assistents seien davant l’escenari per tal de seguir amb atenció les Brew&Hub Talks, les ponències tècniques, motivacionals, master class i xerrades experiencials. Va haver temps per la inauguració amb Autoritats del Consistori i de La Farga, brindis de rigor i fotos. Els tallers workshop s’omplien, pel que la primera part de dijous, a les 1.500 acreditades se les veia ‘aprenent’. També els espais InnMeet es presentaven ben concorreguts i les expositores als seus estands, conversaven amb les assistents amb tot el seu temps i ordre.

La tarda de dijous torna a ser molt formativa i amb ponències de nivell, amb espai i calma per tal de visitar estands, preguntar mil coses i somiar en nous projectes.

Divendres matí va esclatar: hi havia professionals omplint tots els espais i ara sí, de manera més sonora en tots els sentidos. Les gents dels 27 estands ateníen a les assistents en grup i calia parlar fort per arribar a totes. Les ponències InnTalks seguien el seu curs, ara era el torn de la AECTM. Workshops a tot gas i reunions per tot arreu. I molta cervesa, molt brindis, molta retrobada!

Hi va haver temps també per rebre l’alcaldessa; més brindis. I veure el torneig KeyKeg Cornhole Cup entre breweries en marxa, total competició amb total cordialitat.

La tarda del divendres també va anar rodada: les dues taules rodones tingueren gran acollida i van tenir moltíssima participació; un luxe de ponents, temàtiques i de seguiment. I moltes targetes intercanviades, contactes, encaixades de mans, negocis. Cares contentes a ambdós costats dels taulells: sí, som sector i sí, estem madures. Va costar tancar el divendres, però vàrem convèncer a les professionals que Barcelona les estava esperant i que era convenient descansar…

I el dissabte… ai el dissabte! Quin dia d’emocions i celebracions! Tot ple de cerveseres esperant la cerimònia de lliurament del premis del Barcelona Beer Challenge: medalles de bronze, plata i or, per 64 estils, premi Innovació Molina For Brewers (se’l va endur Màger), premi Steve Huxley a la persona i aportació al sector (Salva Marimón, esperadíssim i merescut), millor Cervesera Novell (ara a mans de la italiana Liquida) i Millor Cervesera (de nou cap a Basqueland). Dues hores i escaig d’abraçades, alegries, algun record emotiu, brindis i festa.

És un breu resum per a una edició… fantàstica!